Sas & Zo biedt de mogelijkheid om een feestje voor je kind te verzorgen. De meeste kinderen vinden het heel leuk om te knutselen. In mijn atelier zorg ik voor een prettige sfeer, voldoende te drinken een etagère met wat lekkers  en feestelijke muziek, kortom de ingrediënten voor een  fantastisch verjaardagsfeestje.

 

In mijn atelier heb ik plek voor 10 tot maximaal 12 enthousiaste kinderen die creatief aan de slag kunnen. Het minimum aantal kinderen voor een feestje is 6 (inclusief de jarige). Aangezien een verjaardagsfeest iets heel speciaals moet zijn, neem ik maar 1 feestje per dag aan. Zo wordt voorkomen dat er een kunstwerk afgeraffeld of eten naar binnen geschrokt moet worden omdat het volgende feestje al weer wacht. De gemiddelde duur van een feestje ligt zo rond de 2,5 uur, maar de begin- en eindtijd zijn in altijd in overleg af te spreken.

 

Uit ervaring zijn de woensdag- en zaterdagmiddag het meest populair, maar het is bij ons ook mogelijk om op alle andere schooldagen een feestje te boeken. Neem contact met mij op voor de beschikbare data.

 

Het basisarrangement bestaat uit een ontvangst in mijn atelier met een attentie voor de jarige, etagères met snoepjes  en voldoende drinken voor de kinderen. Het feestje wordt naar keuze afgesloten met een ijsje of zakje chips. De prijs van dit basisarrangement hangt af van hetgeen de kinderen gaan doen, maar er is al een feestje mogelijk voor € 15,00 per kind.

 

Klik hieronder voor een overzicht van de van mogelijkheden tijdens kinderfeestjes.

 

Bij een aantal thema's is de duur van het feestje te kort om het kunstwerk 100% droog mee te geven aan de kinderen. Daarom wordt alles altijd keurig netjes ingepakt in cellofaan met een mooie strik. Reken er maar op dat de kinderen supertrots zijn en met hun 'schat' naar huis gaan.

 

Aangezien we flexibiliteit qua begin- en eindtijden aan willen bieden - zodat het feestje bijvoorbeeld direct uit school kan beginnen, kan het basisarrangement uitgebreid worden met het favoriete eten van de jarige. Te denken valt aan patatjes, poffertjes, pannekoeken, broodjes knakwordt of tosti's. Maar ook op dit vlak is in overleg nog veel meer mogelijk. De meerprijs voor een lekker hapje ligt tussen de 3,00 en 4,50 euro per kind.

 

Een goede tip om de feestvreugde te verhogen is onze High Tea voor het hele gezelschap. In dat geval zet ik meerdere etagères met snoep, koek, cakejes, hartige hapjes en chocola op tafel. Er is in dit geval altijd keuze uit minimaal 10 verschillende soorten heerlijkheden. De kinderen vinden het prachtig om al dit lekkers te zien en vooral om het op te eten. De meerprijs voor de High Tea is € 6,50 per kind.

 

Ik vind het zelf altijd prettig om het atelier te laten zien en de mogelijkheden nog eens persoonlijk toe te lichten, dus als je belangstelling is gewekt, neemt dan contact met me op om een datum in optie te zetten en/of af te spreken om een keer langs te komen. Uiteraard is het ook mogelijk e.e.a. per telefoon of mail te regelen.

 

Hieronder een overzicht van de meest gekozen thema's en activiteiten (klik op de thema's voor meer informatie). Ook op dit vlak is overigens in overleg nog veel meer mogelijk. Bij de keuze voor het feest moet natuurlijk rekening worden gehouden met de leeftijd van de kinderen, maar het is heel goed mogelijk om een feestje te organiseren voor kinderen vanaf 5 jaar: