Introductie

De Kernactiviteit van Sas & Zo is het geven van workshops. Een workshop is voor mij pas geslaagd als iedereen terug kijkt op een gezellige middag of avond en vol trots met een eigen, unieke creatie naar huis gaat.

Mijn sfeervolle atelier biedt plaats aan maximaal 10 personen, waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Het thema van iedere workshop zal verder worden ingekleurd met een bijpassend  hapje en drankje. Op deze manier wordt het iedere keer echt een gezellig uitje waarbij je lekker in je eigen tempo creatief bezig kunt zijn.

Wij bieden veel verschillende soorten workshops aan, waarbij altijd gebruik zal worden gemaakt van diverse maar vooral natuurlijke  materialen. Meer informatie vind je onder het tabblad kinderfeestjes.

 

Exclusieve boekingen voor groepen

Omdat een workshop zich prima leent voor een vrijgezellenfeest of een activiteit met familie,
vriend(inn)en, kennissen of de (sport- of personeels) vereniging, is er ook mogelijkheid om een exclusieve workshop voor een eigen groep te organiseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een workshop op locatie te boeken. Neem contact op over de mogelijkheden.