Kinderfeestjes

Sas & Zo biedt ook de mogelijkheid om een feestje voor je kind te verzorgen. De meeste kinderen vinden het heel leuk om te knutselen. Als je dit combineert met een ereplaats voor de jarige, limonade, snoep en feestelijke muziek heb je een fantastisch verjaardagsfeest.

In mijn atelier heb ik plek voor 10 tot maximaal 12 enthousiaste kinderen die creatief aan de slag kunnen. Het minimum aantal kinderen voor een feestje is 6 (inclusief de jarige). Aangezien een verjaardagsfeest iets heel speciaals moet zijn, neem ik maar 1 feestje per dag aan. Zo wordt voorkomen dat er een kunstwerk afgeraffeld of eten naar binnen geschrokt moet worden omdat het volgende feestje al weer wacht. De gemiddelde duur van een feestje ligt zo rond de 2,5 uur, maar de begin- en eindtijd zijn in altijd in overleg af te spreken.

Uit ervaring zijn de woensdag- en vrijdagmiddag het meest populair, maar het is bij ons ook mogelijk om op alle andere schooldagen en zaterdagmiddag een feestje te boeken. Kijk in de kalender voor de beschikbare data.

Het basisarrangement bestaat uit een ontvangst in het feestelijk versierde atelier met een attentie voor de jarige, etagères met snoep en voldoende drinken voor de kinderen. Het feestje wordt naar keuze afgesloten met een ijsje of zakje chips. De prijs van dit basisarrangement hangt af van hetgeen de kinderen gaan doen, maar er is al een feestje mogelijk voor € 12,50 per kind.

Klik hier voor een overzicht van de foto's van mogelijkheden tijdens kinderfeestjes. Onderaan deze pagina staan de diverse thema's nader beschreven.

Bij een aantal thema's is de duur van het feestje te kort om het kunstwerk 100% droog mee te geven aan de kinderen. Daarom wordt alles altijd keurig netjes ingepakt in cellofaan met een mooie strik. Reken er maar op dat de kinderen supertrots zijn en met hun 'schat' naar huis gaan.

Aangezien we flexibiliteit qua begin- en eindtijden aan willen bieden - zodat het feestje bijvoorbeeld direct uit school kan beginnen, kan het basisarrangement uitgebreid worden met het favoriete eten van de jarige. Te denken valt aan patatjes, poffertjes, pannekoeken, broodjes knakwordt of tosti's. Maar ook op dit vlak is in overleg nog veel meer mogelijk.

Een goede tip om de feestvreugde te verhogen is onze High Tea voor het hele gezelschap. In dat geval zet ik meerdere etagères met snoep, koek, cakejes en chocola op tafel. Er is in dit geval altijd keuze uit minimaal 10 verschillende soorten heerlijkheden. De kinderen vinden het prachtig om al dit lekkers te zien en vooral om het op te eten. De meerprijs voor de High Tea is € 6,50 per kind.

Ik vind het zelf altijd prettig om het atelier te laten zien en de mogelijkheden nog eens persoonlijk toe te lichten, dus als je belangstelling is gewekt, neemt dan contact met me op om een datum in optie te zetten en/of af te spreken om een keer langs te komen. Uiteraard is het ook mogelijk e.e.a. per telefoon of mail te regelen.

Hieronder een overzicht van de meest gekozen thema's en activiteiten (klik op de thema's voor meer informatie). Ook op dit vlak is overigens in overleg nog veel meer mogelijk. Bij de keuze voor het feest moet natuurlijk rekening worden gehouden met de leeftijd van de kinderen, maar het is heel goed mogeljk om een feestje te organiseren voor kinderen vanaf 5 jaar:

Nieuw in ons aanbod voor de kinderfeestjes zijn (zie voor voorbeelden bijgaande pagina met foto's):

Zeepkransen (15 euro)
Tijdens deze workshop maken de kinderen zelf zeepjes die later op een krans bevestigd worden. De krans wordt daarna ook nog versierd met andere vrolijke accessoires. Naast deze krans maken de kinderen ook nog kleine zeepjes zodat ze aan het einde van het feestje met 2 schatten naar huis gaan die natuurlijk feestelijk ingepakt worden.

Taartschaal op voet (16,50 euro)
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een sierlijke taartschaal. Deze wordt geverfd en daarna versierd met lint, vilt, stof en accessoires. Het wordt een superleuke taartschaal die echt in elke meidenkamer past. Natuurlijk gaan we tijdens deze workshop ook cupcakes decoreren met marsepein en rolfondant. De twee mooiste cupcakes worden ingepakt en de lekkerste kan meteen worden opgegeten.

Scrap memobord of memobord met vulling (15,00 euro/ 16,50 euro)
Neem voor deze workshop je mooiste foto mee. We gaan aan de slag met een klein memobord (30x40cm.). Hier omheen komt een stof naar keuze. Daarna bevestigen we een passe partout op waarin de foto komt. Hierna gaan we het bord en de lijst decoreren in elk gewenst thema met allerlei leuke accessoires. Deze workshop is ook zeer geschikt voor jongens omdat we ook veel leuke stoere stoffen in ons assortiment hebben. Het is natuurlijk ook een idee om later een foto van het feestje in de passe partout te doen om een blijvende herinnering te houden aan het feestje van uw kind. Je kan er ook voor kiezen om een memobord met vulling te maken. Ook echt super leuk. Hierop kunnen ook foto's op bevestigd worden. Natuurlijk maken we ook gebruikt van leuke kleuren bandjes en leuke frutsels. (prijs 16,50)

Kids Horloges (17,50 euro)
Een superleuke workshop voor de wat oudere meiden (vanaf 9 jaar). We maken een horlogearmband van kralen, lint en bedels. Er is voldoende keuze uit kralen en horloges om met een prachtig zelfgemaakt sieraad naar huis te gaan. Tijdens deze workhop doen we een er kleine activiteit bij, maar dat blijft natuurlijk een verrassing.

Hartenbord met fotolijstjes (17,50 euro)
Een nieuw item in ons assortiment is het hartenbord (50x35cm.) met fotolijstjes. Voor deze workshop nemen de kinderen een aantal mooie foto's of plaatjes mee. Daarna gaan ze aan de slag met stof, gekleurd karton, lint, verf en allerlei leuke frutsels om het geheel aan te kleden. Hierdoor ontstaat er een super persoonlijke creatie. Erg leuk om te maken en je gaat met een mooie herinnering naar huis.