De kernactiviteit van Sas & Zo Woonideeën en Workshops is het geven van workshops. Een workshop is voor mij pas geslaagd als iedereen terug kijkt op een gezellige middag of avond en vol trots met een eigen, unieke creatie naar huis gaat.

Mijn sfeervolle atelier biedt plaats aan maximaal 10 personen, waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Het thema van iedere workshop zal verder worden ingekleurd met een bijpassend muziekje, hapje en drankje. Op deze manier wordt het iedere keer echt een gezellig uitje waarbij je lekker in je eigen tempo creatief bezig kunt zijn.

Sas & Zo biedt de volgende mogelijkheden op het gebied van workshops, waarbij altijd gebruik zal worden gemaakt van diverse verrassende materialen:

Vrije inschrijving voor volwassenen
Maandelijks worden er workshops gegeven met een wisselend thema, waarbij ingespeeld word op de seizoenen en actualiteiten (zie voorbeelden). Klik hier om naar de kalender te gaan waar je informatie kunt vinden over de diverse workshops en de manier waarop je kan inschrijven.

Kinderinstuif
Sas & Zo organiseert elke maand een kinderinstuif. De kinderen hebben een heerlijk ongedwongen creatieve middag waarbij ingespeeld wordt op het maandthema. Klik hier om naar de kalender te gaan waar je informatie kunt vinden over de kinderinstuif en de manier waarop je kan inschrijven.

Exclusieve boeking voor groepen
Omdat een workshop zich prima leent voor een vrijgezellenfeest of een activiteit met familie,
vriend(inn)en, kennissen of de (sport- of personeels) vereniging, is er ook mogelijkheid om een exclusieve workshop voor een eigen groep te organiseren. Klik hier voor de mogelijkheden.

Kinderfeestjes
Gezellig met z'n allen knutselen leent zicht natuurlijk ook uitstekend voor kinderfeestjes. Klik op kinderfeestjes voor de mogelijkheden.

Maar Sas & Zo doet zoveel meer...

Klantspecifieke bestellingen
Als de onderwerpen en stijl van mijn workshops je aanspreken, maar je ben zelf niet in de gelegenheid om een workshop bij te wonen, dan is er altijd de mogelijkheid om een specifiek stuk te bestellen. Hierbij is het uiteraard ook mogelijk om in overleg af te wijken van het basisontwerp en kleur of een geheel eigen verzoek te doen voor een unieke creatie op maat voor in of om het huis. Klik hier om inspiratie op te doen.

Woonadvies
Wel een nieuwe inrichting willen, maar (nog) niet precies weten hoe je de inrichting, stijl en aankleding aan wil pakken? Ik help je heel graag bij het maken van de juiste keuzes. Klik hier voor informatie over een adviestraject op maat voor jouw specifieke situatie.

Beurzen en markten
Als ik mijn inkopen doe voor de workshops, speur ik ook graag de collecties van allerlei fabrikanten op zoek naar leuke, betaalbare accessoires die een ruimte een eigen, sfeervol karakter geven. Leuke items om zelf mee te nemen of als cadeau voor een ander. Op diverse beurzen en markten zal Sas en Zo vertegenwoordigd zijn met een stand waarin zowel deze accessoires als eigen creaties een plekje zullen krijgen. Zorg dat je een keer inspiratie op komt doen en klik hier voor data en locaties waar je ons kunt treffen.

Ik hoop je snel een keer te mogen begroeten bij Sas & Zo,

Saskia van Burgh